24/7 ontstoppingsservice

Onze mensen maken het vriendelijke en vakkundige verschil

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus áls het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe. Het tot in de vingertoppen opgeleide en ervaren team van Rio Garantieplan Zwolle begrijpt dit als geen ander. Uiteraard is onze technische aanpak up-to-date. En met onze extreme klantvriendelijkheid doen we daar 24/7 een schepje bovenop. Een subtiel verschil waardoor de herinnering aan uw rioolprobleem uiteindelijk altijd gepaard gaat met een glimlach.

Vriendelijk, vakkundig en veilig

Onze medewerkers selecteren wij op hun vakkennis en ervaring, maar ook hun klantvriendelijke, correcte, meedenkende en discrete houding telt zwaar mee. Zij verschijnen bij u op tijd, respecteren uw huis, pand en regels en laten na de afronding van de opdracht alles tiptop achter. Uiteraard bezit elke medewerker van Rio Garantieplan Zwolle een VCA-certificaat. Zij handelen én werken hiernaar. Voor u de waarborg van een veilig uitgevoerde opdracht.

Extra oog voor kwaliteit, aandacht en klantvriendelijkheid

Rio Garantieplan Zwolle valt op door een scherp oog voor elk detail als wij voor u een opdracht mogen uitvoeren. Noem het de vrouwelijke touch, als u wilt. Een opvallend onderscheid dat alleen Rio Garantieplan Zwolle u biedt!

Een toonbeeld van trots

De medewerkers en bedrijfsauto’s van Rio Garantieplan Zwolle zijn duidelijk herkenbaar aan ons bedrijfslogo op de kleding en de wagens. Kortom, we zijn trots op wie we zijn en wat we kunnen én laten dat graag zien. Sterker nog: wij rijden rond met een opvallende WC-pot auto! De chauffeur erin lijkt op een voor ons rioolvak héél toepasselijke stoel te zitten. Ziet u ‘m rijden? Maak een foto, zend die ons toe en er wacht u een leuke attentie.

Altijd direct een kostenbesparende oplossing

Onze ontstoppingsauto’s zijn uitgerust met de meest moderne ontstoppingsapparatuur. Inclusief standaard voorraadmateriaal. De meeste reparaties lossen we hiermee direct, ter plekke en adequaat op. Dus met een minimaal aantal bezoeken en dus ook minimale kosten.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Van riool ontstoppen tot en met dakgoot schoonmaken, vetput legen en beerput legen. Bekijk ze nu

Ontstoppen
Dakgoot schoonmaken
Vetput legen
Beerput legen
Contact

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Benieuwd? Is uw riool verstopt? Wilt u uw vetput of beerput legen? Dakgoot verstopt? Neemt u dan snel contact met ons op.

Contact