24/7 ontstoppingsservice

Rioolinspectie

Rioolstank is altijd onaangenaam. Vaak veroorzaakt door scheuren en gaten in uw riolering. Om deze snel op te sporen, voeren we bij Rio Garantieplan Zwolle een rookinspectie uit. Met een rookgenerator blazen we mens- en milieuvriendelijke rook in uw rioolleiding. Dit levert overdruk op. De rook komt vervolgens tevoorschijn op de plek waar een scheur of gat in uw rioolleiding zit. Vervolgens kunnen we eenvoudig overgaan tot reparatie. Dankzij onze rioolinspectie bent u snel professioneel verlost van onaangename geurtjes.

Rioolinspectie: kijkoperatie met cameraonderzoek

Voor rioolwerkzaamheden gebruiken we bij Rio Garantieplan Zwolle een camera waarmee we eventuele verzakkingen en wortels in rioleringen van 32 mm t/m 400 mm kunnen constateren en vervolgens aanpakken. Onze minicamera voor rioolinspectie zetten wij in bij rioleringen van 32 mm, 40 mm en 50 mm. De methode van inspecteren van uw riool is geschikt voor de afvoer van:

  • WC
  • keuken
  • bad
  • wastafel
  • douche

Riool camera inspectie: tot in het kleinste detail

In de kop van de camera’s voor riool camera inspectie zit dimbare led verlichting. Hiermee kunnen wij rioleringen van alle soorten materialen bekijken. De camera bewegen we voort door een duwkabel die, afhankelijk van het aantal bochten, ongeveer 25 tot 30 meter ver in de buis kan komen. Ruim voldoende om de gehele riolering van uw woonhuis of kantoor te controleren. De complete inspectie is zichtbaar op een LCD televisie en kan desgewenst worden vastgelegd op DVD. Inclusief een heldere uitleg van de monteur bij eventuele bijzonderheden.

NaviTrack-zender: het probleem tot op de millimeter gelokaliseerd

Constateren onze professionals tijdens een rioolinspectie in uw riool een scheur of verzakking? Geen nood: Rio Garantieplan Zwolle zet vervolgens onze NaviTrack-zender in om de exacte locatie en diepte van de beschadiging te bepalen. Ideaal, want vervolgens verhelpen wij een probleem in uw riolering met minimale graafwerkzaamheden. Slopen is niet nodig en uw riool functioneert na de reparatie weer optimaal.

Tip

Chemisch afval zoals motorolie en verf zijn slecht voor het goed functioneren van uw riolering. Levert u deze daarom in bij de afvalverwerking in uw gemeente.

Meer weten over rioolinspectie?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Van riool ontstoppen tot en met dakgoot schoonmaken, vetput legen en beerput legen. Bekijk ze nu

Ontstoppen
Dakgoot schoonmaken
Vetput legen
Beerput legen
Contact

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Benieuwd? Is uw riool verstopt? Wilt u uw vetput of beerput legen? Dakgoot verstopt? Neemt u dan snel contact met ons op.

Contact