24/7 ontstoppingsservice

Dakgoot schoonmaken

Tweemaal per jaar uw dakgoot schoonmaken is cruciaal voor het behoud van uw huis of pand. Verstopte dakgoten veroorzaken vroeg of laat kostbare verstoppingen. Of waterschade aan uw muren of interieur. Maar lang niet iedereen gaat graag de hoge ladder op! De specialisten van Rio Garantieplan Zwolle nemen uw dakgoot schoonmaken vakkundig en veilig van u over.

Dakgoten schoonmaken: veelzijdig en veilig inzetbaar

Op elke hoogte maken wij uw dakgoten volledig schoon. Dit doen wij op een veilige wijze zoals alle wettelijke regels voorschrijven. Als opdrachtgever heeft u hier dus geen enkele zorg over. Ook is geen dak ons te hoog of te lastig bereikbaar. Met ons ladder- en steigermaterieel komen we zelfs bij de meest onbereikbare goten, bij oude en nieuwe huizen. Uiteraard checken we in één moeite door of alle afvoerpijpen ook leeg zijn. Zo niet, dan reinigen wij die uiteraard ook direct.

Dakgoot reinigen: grillig klimaat, het belang neemt toe

Door de klimaatverandering zullen we steeds vaker geconfronteerd worden met hevige en plotselinge regenbuiten. Juist daarom is het dakgoot reinigen van groter belang dan ooit.

Dakgoot lekt? Aanbrengen van bladafscheiders

Na het door ons professioneel en veilig schoonmaken van uw dakgoten, kan het hemelwater kan weer afvloeien zoals het hoort: richting afvoer. Ook kunnen wij op uw verzoek bladafscheiders aanbrengen om het probleem van bladverstopping al op voorhand voor te zijn. Deze dienst verrichten wij veilig en vakkundig en direct kijken wij voor u op lastig bereikbare plaatsen mee naar eventuele beschadigingen. Wij repareren die niet, maar kunnen u wel adviseren en doorverwijzen naar ons vertrouwde partners.

Tip

Komt een gemeentelijke boom te dicht bij uw huis met bladafval in uw goten? U kunt uw gemeente vragen deze te snoeien.

Meer weten over dakgoot schoonmaken?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Van riool ontstoppen tot en met dakgoot schoonmaken, vetput legen en beerput legen. Bekijk ze nu

Ontstoppen
Dakgoot schoonmaken
Vetput legen
Beerput legen
Contact

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Benieuwd? Is uw riool verstopt? Wilt u uw vetput of beerput legen? Dakgoot verstopt? Neemt u dan snel contact met ons op.

Contact