24/7 ontstoppingsservice

Beerput legen

Veel oude huizen in buitengebieden, of in oude binnensteden, zijn nog niet op het riool aangesloten. Dit komt vaker voor dan u wellicht denkt. Ook bij uw pand kan dit aan de orde zijn. Een zogeheten beerput biedt dan al honderden jaren uitkomst. Maar let op: het op tijd reinigen uw beerput is van zeer groot belang. Bedoeld om veiligheids- en gezondheidsrisico’s en stankoverlast te voorkomen. Schakelt u voor het beerput legen gerust specialist Rio Garantieplan Zwolle voor in.

Als u niet bent aangesloten op het openbaar riool, maar gebruikt maakt van een septische put of beerput, moet u deze regelmatig laten legen en schoonmaken. Zo voorkomt u verstoppingen of vieze luchtjes. Rio Garantieplan Zwolle is gespecialiseerd in vetput legen en het duurzaam afvoeren van de inhoud. Uw beerput zit vol als de beer voor de uitlaat van de ingaande leiding zit. Uw volle beerput legen wij met onze vacuüm vrachtwagen.

Beerputten legen: vaker dan vroeger

In vroegere tijden werden nog niet zoveel chemische schoonmaakmiddelen gebruikt. Dus kon de beerput optimaal functioneren. Deze hoefde daarom zelden geleegd te worden. Echter, tegenwoordig speelt men veel schoonmaakmiddelen door het toilet. Veel bacteriën in de beerput sterven daardoor af. Dit verstoort de balans tussen bacteriën en de hoeveelheid te zuiveren slib. Dit betekent dat uw beerput vaker moet worden geleegd. Wordt er behalve het toilet ook nog ander afvalwater via de beerput geloosd? Dan moet u nog vaker uw beerput legen. Rio Garantieplan Zwolle doet dit voor u vakkundig en veilig. De kosten voor beerput legen? Vraagt u gerust offerte.

Tip

Twijfelt u over de frequentie van legen van uw beerput? De specialisten van Rio Garantieplan Zwolle geven u graag vrijblijvend advies op maat.

Meer weten over beerput legen?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Van riool ontstoppen tot en met dakgoot schoonmaken, vetput legen en beerput legen. Bekijk ze nu

Ontstoppen
Dakgoot schoonmaken
Vetput legen
Beerput legen
Contact

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Benieuwd? Is uw riool verstopt? Wilt u uw vetput of beerput legen? Dakgoot verstopt? Neemt u dan snel contact met ons op.

Contact