24/7 ontstoppingsservice

Hulp verzekerd obv een aantrekkelijk contract

Een probleem met uw riool komt nooit gelegen. Het verstoort uw vrije tijd of werk en geeft altijd gedoe. Wees daarom wijs en sluit bij ons het Rio Garantieplan af. Net zo betrouwbaar als onze bedrijfsnaam zelf!

Het Rio Garantieplan Zwolle is bijvoorbeeld voor particulieren een uitkomst. Voor slechts € 35,- per jaar, bent u verzekerd van een regelmatige inspectie en hulp bij problemen. Niet voor niets heet dit het Rio Garantieplan: voor u de garantie altijd hulp bij rioolproblemen bij de hand te hebben. Het Garantieplan is een groot en bewezen succes, dus hebben wij er met plezier onze bedrijfsnaam van gemaakt!

Zowel particulier als zakelijk

Zowel particulieren en bedrijven als overheidsinstellingen zijn van harte welkom voor verzekerde hulp op basis van een aantrekkelijk contract. U betaalt op jaarbasis een gering bedrag en profiteert daarbij van tal van voordelen bij de meest uiteenlopende problemen met uw riolering.

Tip!

U kunt het Rio Garantieplan altijd een jaar uitproberen. Verlenging is nooit verplicht.

Meer weten of direct aanvragen?

Onze diensten

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Van riool ontstoppen tot en met dakgoot schoonmaken, vetput legen en beerput legen. Bekijk ze nu

Ontstoppen
Dakgoot schoonmaken
Vetput legen
Beerput legen
Contact

Ontstoppingsbedrijf Rio Garantieplan Zwolle biedt voor riool ontstoppen alle professionele diensten. Benieuwd? Is uw riool verstopt? Wilt u uw vetput of beerput legen? Dakgoot verstopt? Neemt u dan snel contact met ons op.

Contact